+6
shht!
eu grecu
RAZZ
valentin pro
gaga
MordreD
10 participanți
ce naiba e chiar bataie de joc
MordreD- Mesaje : 18
Data de inscriere : 17/08/2013
- Mesaj n°1
ce naiba e chiar bataie de joc
A intrat grecu si a sters toate reclamatiile inclusiv ultima de astazi la adresa lui Zmeu. Lemon te rog fa ceva.
gaga- Mesaje : 14
Data de inscriere : 27/08/2013
Varsta : 31
- Mesaj n°2
Re: ce naiba e chiar bataie de joc
baa dc ai sters reclamatie??asta iii bataie de joc..
- Mesaj n°3
Deci daca cei doi nu primesc REMOVE, nu altceva, poti sa imi dai mie remove, chiar te rog.
valentin pro- Mesaje : 30
Data de inscriere : 09/08/2013
- Mesaj n°4
Nu-mi amintesc sa fi facut din astea in staful vechi....dar totul are o limita!Este nevoie de admini intradevar, mai ales de cei care pot sta cat mai mult pe server...recunosc suntem cativa care avem si familii si serv. dar totusi , nu tre sa abuzezi de acest privilegiu care ti se ofera mai ales cand esti crud la minte , nu tre sa mai dau ex.Zmeu , ai prea mult tupeu , in unele cazuri nu strica dar aici suntem colegi amice,nu-mi place atitudinea pe care o ai si nici u Grecule ,de oameni sfidatori, scuzati-ma dar sunteti aproape nuli ptr mine ca oameni prin felul in care va purtati.deaia nici nu va mai salut ptr ca nici nu raspundeati macar la un simplu salut si asta spune multe de ce relatie avem intre noi.Lemon sunt de acord sa iei masuri impotriva celor 2 "amici care se apara si se comporta exact la fel", care fac ce vor aici pe serv sau vrei sa ramai doar cu ei, propun un veto , ori ei ori noi.Nu tin la acest admin si nici nu am suferit de grad,eu jok de placere si daca am avut admin am adminat atat timp cat am putut cu transparenta , nu am avut nici macar o reclamatie in aproape 3 ani si ceva si am avut un singur gand: sa aducem oameni si sa-i tinem pe server, nu sa-i gonim!!!
- Mesaj n°5
chiar bataie de joc frate...faci reclamatie si sterge reclamatia de fricaa..
valentin pro- Mesaje : 30
Data de inscriere : 09/08/2013
- Mesaj n°6
poate sa le stearga dar cu lemon tot o sa vb fiecare:)deci nu m-am inselat in privinta acestui personaj )
- Mesaj n°7
Sustin ideea lui valentin, ori ei ori noi !
- Mesaj n°8
si eu la fel!!ori noi ori ei
- Mesaj n°9
poate sa stearga, am facut printuri la topicul asta
RAZZ- Mesaje : 12
Data de inscriere : 02/09/2013
Varsta : 30
Localizare : Iasi
- Mesaj n°10
E bataie de joc pe bune facusem un post in care aduceam niste acuze la adresa lui Zmeu si cand dau post te pup pa pa .... Nu se face asa oameni buni , Zmeu si grecu dupa fapta si rasplata daca iti asumi un anumit comportament ar trebui sa iti asumi si consecintele asta da dovada de spiritul de exprimare care dati posibilitatea la altii fata de voi ..... Nu sunteti doar voi pe server , o comunitate se bazeaza pe incredere si devotament ce oferiti voi e numai sfidare si sictir....
Lemon asa ceva nu se poate e bataie de joc nu tin minte sa fie acesti doi "jmecheri" owneri sau ma insel?
Lemon asa ceva nu se poate e bataie de joc nu tin minte sa fie acesti doi "jmecheri" owneri sau ma insel?
- Mesaj n°11
poate sa stearga, am facut printuri la topicul asta
eu grecu- Mesaje : 62
Data de inscriere : 06/08/2013
- Mesaj n°12
eu am sters reclamatia deoarece gaga nu avea dovezi de la destroy, acum vad toti admini sunt contra mine si zmeu =))
Ultima editare efectuata de catre eu grecu in Vin Sept 20, 2013 7:31 am, editata de 1 ori
- Mesaj n°13
MARS MA ! MARS AM ZIS JEGOSULE. de ce ai sters reclamatia ma, ca au postat toti adminii abuzuri de ale voastre !!!!!
de te aflu fac un drum sa te calc cu masina in mod special
de te aflu fac un drum sa te calc cu masina in mod special
- Mesaj n°14
aici caracter ma =))) te oftici =)) ma ruptule =)) daca Lemon e varul meu si imi da moderator ce sa fac ? e vina mea ?
- Mesaj n°15
ui ca akm am prietenas...uitate si vezi si tu akm
http://fisierulmeu.ro/542HOWFJ3P3N/ban-jpg.html
http://fisierulmeu.ro/542HOWFJ3P3N/ban-jpg.html
shht!- Mesaje : 61
Data de inscriere : 22/08/2013
- Mesaj n°16
masuri masuri masuri. nu mai scriu nimic ca vad ca se sterg comm ..remove pt adminul zmeu pt abuz, jigniri, comenzi p alti admini... sunt multe lemon si de aceea treb si te rog sa iei masuri
- Mesaj n°17
asta e al 2 destroy dupa ce l-ai facut ratat pe zmeu, am fost si eu pe server ...
- Mesaj n°18
si prima comanda de destroy ti s-a parut intemeiata? sterge daca vrei si cat vrei dar nu este corect grecule sa iti pui un server in cap pt ceva ce nu are dreptate. eu am zis ca a fost reciprocitate eram pe server stiu ce am vazut. ps razboiul il ducem cu codatii nu intre noi. ms si astept masuri pt ca si mie mi se putea intampla dar am fost mai intelept candva si am cedat ca doar e un joc ..
- Mesaj n°19
nu are ce sterge ca fac printuri la tot
- Mesaj n°20
imi pun sv in cap pt ca gaga a inceput cu zmeu, zmeu a dat kick si gaga a injurat, daca e ratat ca mordred si injura merita...
- Mesaj n°21
eu nu am injurat niciodata, voi sunteti cu limbajul inadecvat si pe server si pe forum. Remove pentru tine si Zmeu pentru nenumarate abuzuri si pentru ca ai sters toate reclamatiile impotriva lui Zmeu.
- Mesaj n°22
grecule te credeam altfel. cartonas rosu si tie ) si nu mi-o lua in nume de raw. eu unul nu am vrut sa fac reclamatii dar cate am vazut din partea lui zmeu asta, cati playeri am pierdut asa aiurea doar din bataie de joc si ca '' stau toata ziua pe server'' cum se lauda el. pai stai mah nene, dar in ritmul asta ajungi sa te joci doar tu si cu grecu pe server ca o sa plece toti sa populeze serverele altora..
cu tine grecule nu am nimic, decat m-a deranjat faptul ca ai sters comm. e prima data cand mi se da sa vad asa ceva aici. nu imi amintesc. masuri masuri masuri , ms gl& hf
cu tine grecule nu am nimic, decat m-a deranjat faptul ca ai sters comm. e prima data cand mi se da sa vad asa ceva aici. nu imi amintesc. masuri masuri masuri , ms gl& hf
Ultima editare efectuata de catre shht! in Vin Sept 20, 2013 7:49 am, editata de 1 ori
- Mesaj n°23
ba eugrecu stai calm frate ca nam injur...stai calm nu mai vb aiurea ..tu nu erai la al 2 destroy nu mai vb aiurea....si el o vb urat stai ca am si dovada aia ca el o inceput...si tu cum zici ratat tie dc nu iti da destroy?lasa`ma frate ca deja o arzi aiurea...am martori frate ca mio dat destroy...ce vrei mai mult asta ii dovada....
- Mesaj n°24
si ui cine o inceput
http://fisierulmeu.ro/548QB63CHTS4/ban1-jpg.html
http://fisierulmeu.ro/548QB63CHTS4/ban1-jpg.html
- Mesaj n°25
si asta ii primu ban fratioareee...http://fisierulmeu.ro/545ASVJOV90T/ban3-jpg.html